TRYGGHETSGARANTI:

På CHINA TRADING samarbetar nära vi med våra kockar, nutrister, dietister och märkesleverantörer för att ta fram nyttiga, sunda, välsmakande och lättlagade råvaror. Dessa finns tillgängliga för dig som driver restaurang, dels från våra duktiga säljare och dels från vår utbildade inköpare.

CHINA TRADINGS Trygghetsgaranti är ett ständigt växande, både i kvalité och prisvärdhet, sortiment på råvaror för dig som bryr dig om vad dina gäster äter. Vi strävar ständigt efter ett sortiment av ekologiska, närproducerade och rättvisemärka varor, inte bara från Asien utan även från Västeuropa som har de bästa närings- och miljötänkänderna.

Sortimentet rymmer allt du behöver, från ris och mjöl med lågt GI-värde till kött, fisk och grönsaker med högt näringsinnehåll.
Som kund hos oss på CHINA TRADING ska du alltid kunna känna dig trygg om något oförutsett inträffar, oavsett om det handlar om matförgiftning eller inför inspektörers besök från Miljöförvaltningen.

Vi har därför tagit fram ett, kanske väldens lättaste, prov/retur/reklamations skydd - Trygghetsgaranti - som gäller för dig som funderar på att köpa eller redan har köpt varor eller misstänker varor som orsakar dina matgästers sjukdom och illamående. Det vill säga, ring - skicka - provsmaka - retur när ni vill pröva oss; eller ring - vi hämtar - kreditering om du är missnöjd med våra levererade varor. Vi hjälper även till med vår erfarna livsmedelkonsult för att analysera dolda riskfaktorer utan extra kostnader!